Сини Меган Фокс носять сукні, чим дивують західних папараці.

Як відомо, відома американська актриса в 34 роки є багатодітною матір'ю в розлученні. Від колишнього чоловіка Остіна Гріна у неї три сини: восьмирічний Ноа, семирічний Боді і чотирирічний Джорні. Жінка навіть порівняла їх виховання з турніром зі змішаних єдиноборств.

Актриса при цьому славиться ліберальністю у вихованні синів. Її регулярно помічають в їх компанії, при цьому хлопчики носять сукні і не відрізняються від дівчат.

Сама Меган Фокс запевняє в тому, що таким було їх бажанням. Так вона відповідала, коли у неї запитували про вбрання її старшого сина Ноа.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ноа сам придумує для себе вбрання, сам створює дизайни. Він дуже талановитий хлопець, але йому тільки лише шість років. Він дійсно залучений в моду , і так-йому подобається носити сукні. Я влаштувала його в саму ліберальну школу, для хіпі. Але навіть там йому кажуть:" хлопчики не носять рожеве","сукні не для хлопчиків". Ми зараз проходимо через все це, я вчу його бути впевненим у собі, хто б що не говорив", - повідомила вона.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Також портал Знай.иа повідомляв, що брутальний Роберт Паттінсон мало не зламав Зої Кравіц об стіл. У соціальній мережі показали чудовий відеоролик на чолі з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц.

Крім цього, Знай.иа повідомляв, що зірка "Сутінків" і новий "Бетмен" Роберт Паттінсон показав свою подругу. Як повідомляється, папараці змогли зловити закохану парочку на закритому заході з нагоди Хеллоуїна, яке проводилося в Західному Голлівуді.