Американська співачка та молодша сестра Майкла Джексона заявила, що знаменитий брат знущався з неї. Джанет Джексон зізналася, що співак дражнив її через зайву вагу.
Про це знаменитість розповіла у документальному фільмі "Джанет", прем'єра якого відбудеться невдовзі у США та Великій Британії, передає видання "Daily Mail".
Джанет Джексон згадала деякі неприємні моменти зі свого дитинства. За її словами старший брат Майкл дражнив її через зайву вагу, до того ж він часто був жорстоким та різким.

Майкл Джексон та Джанет Джексон в дитинстві / Getty Images
Майкл Джексон та Джанет Джексон в дитинстві / Getty Images

"Були часи, коли Майк дражнив мене й обзивав. Називав свинею, кобилою, коровою, повією. Він сміявся над цим, і я теж сміялася, але десь усередині було боляче. Коли хтось каже, що ти надто товстий, то це впливає на тебе", – поділилася Джексон.

Джанет Джексон зізналася у документальному фільму, що її проблеми з вагою почалися, коли вона отримала роль у ситкомі 1970-х "Гарні часи". На той момент Джанет було тільки 11 років. Дівчина пригадує, як вона заїдала стрес. До того ж багато років у співачки були проблеми із самооцінкою.

Нагадаємо, син Майкла Джексона пригадав мудрі слова короля поп-музики: допоможе не загинути. Хлопець все життя спирається на слова відомого батька

Раніше Знай писав, залишаючи Неверленд: які спірні факти з життя Майкла Джексона приховав режисер фільму. У документальному фільмі знайшлося багато нестикувань з реальним станом речей. Що приховав від зрителя режисер?

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також Знай повідомляв, доньку Майкла Джексона Періс "посватали" Карі Делевінь: закоханих підловили разом. Періс Джексон приписують стосунки з Карою Делевінь