Сама зататуювана жінка Британії вирішила приховати свої татуювання на обличчі. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Real stories.

Мова йде про Беккі Холт, яка покрила дев'яносто п'ять відсотків свого тіла татуюваннями. На це жінка витратила понад сорок семи тисяч доларів.

Жінка взяла участь в соціальному експерименті, щоб її шанувальники могли побачити як вона виглядає по-іншому.

Для цього різні фахівці використовували різноманітний макіяж і грим.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я дійсно інтригована побачити реакцію людей на мої татуювання. Очевидно мої татуювання зробили мене тією, хто я є. Це справжній тест дізнатися, як люди думають про мене або мою зовнішність", - зазначає вона.

Представники проекту провели експеримент: запропонували дізнатися чи реагують перехожі на прохання Беккі Холт з татуюваннями на обличчі і без них. Очевидно, що більш стандартизована зовнішність дозволяла дівчині отримати краще ставлення і допомогу.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Також портал Знай.uа повідомляв, що брутальний Роберт Паттінсон мало не зламав Зої Кравіц об стіл. У соціальній мережі показали чудовий відеоролик на чолі з Робертом Паттінсоном і Зої Кравіц.

Крім цього, Знай.uа повідомляв, що зірка "Сутінків" і новий "Бетмен" Роберт Паттінсон показав свою подругу. Як повідомляється, папараці змогли зловити закохану парочку на закритому заході з нагоди Хеллоуїна, яке проводилося в Західному Голлівуді.