Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова поділилася новими знімками, зробленими після інциденту на борту літака. Зірка опублікувала на сторінці в соцмережі Instagram нове спільне фото з борпровідниками.

Причина скандалу полягала в тому, що балерина дозволила собі летіти в літаку, спустивши медичну маску з обличчя всупереч вимогам безпеки.

«Дорогі друзі, не дивлячись на інцидент на борту літака компанії «Аерофлот», вірніше його відсутність і провокацію з боку бортпровідника Івана, який не зміг мене спровокувати на скандал під час мого проходження по маршруту Москва-Мале, і його спроби зробити це на моєму шляху в момент повернення до Москви з Мальдів, (оскільки той же екіпаж був на борту, я хочу сказати від серця найтепліші слова на адресу авіакомпанії... Я кожен раз, опиняючись на борту літаків, завжди пишу добрі відгуки і не відмовляю в можливості сфотографуватися зі мною членам екіпажу і глядачам (ой, пасажирам). І мені не хочеться, щоб через якогось бортпровідника Івана, докопався до мене на борту через спущену маску з обличчя, у мене змінилося ставлення до цієї компанії. Все в нашому житті вирішує людський фактор", - впевнена Волочкова.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона додала, що готова " боротися за права кожного» до кінця.

«У наші непрості часи ми повинні об'єднуватися, а не включати агресію і намагатися один одному ставити підступи і глумиться. Але я готова прийняти на себе удар і не дати в образу тих, хто через брак публічності імені не може відстояти правду і постояти за себе. Повірте, я вам допоможу", - пообіцяла вона.

Анастасія Волочкова. Фото: скріншот youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скріншот youtube

"Іван виконував вимоги, які прописані у компанії. Навіщо звільняти? (простим людям завжди дістається). Настю не виправдовую, але будьте справедливі до всіх простих і знаменитих», - пишуть їй в коментарях.

Нагадаємо, Сергій в прольоті: Анастасію Волочкову застукали в обіймах Микити Джигурди, "два чоботи пара".

Як повідомляв " Знай.ua" Тіна Кароль зізналася, як насилу стала знаменитістю, слідуючи за мрією всього життя.

Знай.ua писав, зірка "Бригади" Сергій Безруков проміняв Сашу Білого на Григорія Лепса.