У соціальній мережі розмістили дуже скандальну інформацію про те, що Каньє Вест має відеоролик інтимного характеру за участю Кім Кардашьян.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Каньє Уест заявив про те, що забрав невидане відео інтимного характеру за участю Кім Кардашьян. Подробиці - за посиланням в описі #КімКардашьян", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що Каньє Уест все частіше помічається у всяких скандальних ситуаціях. Після того, як він побив невідомого чоловіка прямо на вулиці, з'явилися нові відомості про те, що він нібито має відеоролик інтимного характеру за участю Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Кім Кардашьян, фото: Instagram
Кім Кардашьян, фото: Instagram

Аудиторія, яка дізналася таку інформацію, не змогла приховати своїх емоцій і почала писати відгуки у вигляді коментарів під постом.

Каньє Вест
Каньє Вест

"Він татуаж межреснічек зробив?", "Що то багато цього Каньє. Боюся побачу його сьогодні уві сні", "клініка по ньому вже плаче занадто багато його неадекватності останнім часом", " більше немає інших новин?", "У кого він забрав кінець? І де можна подивитися початок?", "Шиза", "на пам'ять забрав", "вже неможливо просто дивитися на цього Каньє.... Кому цікаво взагалі що він там забрав або нще що", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Кім Кардашьян засвітила зайвого в прозорій сукні.

Також портал "Znaj" писав, що Каньє Вест в масці і Джулія Фокс в шкірі заінтригували фанатів.