Мадонна поділилася знімком зі своїм батьком Сільвіо Чікконе, коли вона святкувала його успіх.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна поділилася милою даниною поваги своєму батькові Сільвіо Чікконе.

Співачка поділилася рідкісним знімком свого 90-річного батька, який виріс як італійський іммігрант в США, коли вона святкувала його бізнес.

63-річна Мадонна розповіла своїм шанувальникам, що її батько мріяв коли-небудь виробляти вино і володіти виноградником, і тепер він робить це, маючи ділянку виноробні в Мічигані.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Мадонна і батько
Мадонна і батько

Компанія Ciccone Vineyard and Winery, заснована в 1995 році, управляється Сільвіо і його дружиною Джоан, а зведені брати і сестри Мадонни Маріо і Паула беруть на себе функції керуючого виноградником і винороба.

Минулого літа сім'я Мадонни відсвяткувала 90-річчя її улюбленого батька і побачила, як її «клан» повернувся на сімейний виноградник.

До суперзірки приєдналися п'ятеро з її шести дітей, а її старший син Рокко, 20 років, не був присутній.

Розмістивши кліпи з поїздки, Мадонна розповіла фанатам, як батько «пережив безліч травм», і з гордістю назвала його «вижив, який багато працював, щоб отримати все, що у нього було».

Мадонна
Мадонна

У підписі Мадонна написала: "Мій батько вижив, виріс в якості італійського іммігранта в США і пережив безліч травм, але завжди старанно працював, щоб отримати все, що у нього було. Він навчив мене важливості наполегливої праці і заробляння свого місця в житті........ Ще раз дякую вам. Було так незвично провести 90-й день народження з вами і моїми дітьми у вашому винограднику".

Нагадаємо, що Мадонна порадувала фанатів черговим зухвалим знімком.