Два роки тому Брітні Спірс зламала ногу під час танцю, але зараз зірка поділилася з фанатами рентгенівським знімком своєї травмованої ноги в соцмережі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Співачка Брітні Спірс приголомшила своїх шанувальників після того, як опублікувала в мережі рентгенівський знімок своєї зламаної ноги.

Зірка, опікунство якої нещодавно було припинено, часто демонструє свої непристойні танцювальні номери в Instagram, але, на жаль, в 2020 році вона зіткнулася з потрясіннями, коли зламала ногу.

Перелом
Перелом

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На цьому тижні на своїй платформі в соціальних мережах зірка поділилася рентгенівським знімком з шанувальниками.

У підписі до посту вона написала: "рентгенівський знімок моєї зламаної ноги, зроблений два роки тому", після чого послідувала низка смайликів.

Здивовані зображенням, шанувальники Брітні поспішили в розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками і обсипати її любов'ю.

Брітні зняла свою жахливу травму на камеру і поділилася цим відео зі своїми 39,2 мільйонами підписників.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Зафіксувавши себе в болісному болю, зірка підписала пост: "Я не танцювала шість місяців!!!! І так.... Я знаю, що я босоніж. Не смійтеся, але так я краще чіпляюся за підлогу!!!! PS ви можете почути, де я зламала ногу ..... вибачте, це якось голосно!!!!!"

Хлопець Брітні Сем Асгарі також відправився в свою соціальну мережу, щоб підтвердити, що Брітні зламала кістку в той час.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що батько Брітні Спірс постане перед судом і отримає по заслугах.