Анна Корсун, взявши на озброєння звучний псевдонім MARUV, незабаром стане мамою в перший раз. Детальніше в матеріалі.

Вже пару днів у ЗМІ обговорюється новина, що співачка MARUV відмовилася від концертної діяльності. Чи означає Це, що артистка йде зі сцени або робить паузу в кар'єрі, невідомо. Але шанувальники відразу ж звернули увагу на її кругленький животик і в черговий раз запідозрили у вагітності. Спочатку 30-річна виконавиця спростувала всі чутки про своє цікаве положення, але потім інформація підтвердилася. Про це повідомив Clutch.

Maruv, скріншот: Instagram
Maruv, скріншот: Instagram

інформації інсайдера, MARUV вже знаходиться на пізніх термінах вагітності. Зірка була помічена в громадському місці, де неозброєним оком можна помітити зміни в її зовнішності. Зокрема, кругленький живіт співачки.

До речі, про те, що в зірковій родині очікується поповнення, досі тримається в секреті. Хто знає, можливо, MARUV незабаром обрадує своїх шанувальників радісною новиною.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото зі сторінки Maruv 
Фото зі сторінки Maruv 

Нагадаємо, опальна виконавиця MARUV живе в щасливому шлюбі з чоловіком Олександром Корсуном, який зараз є її PR-менеджером.

Раніше повідомляли, MARUV заявила про те, що залишає сцену: "Я дуже втомилася".

Як повідомляв Знай.ua, немає таланту? Maruv показала, як може смикати голою дупою на слизькій підлозі: "Чекаю, де ви...".

Знай.ua писав, Maruv різко відповіла, чи співає на концертах під фонограму: "Почистіть вуха".