Російська акторка Катерина Волкова, яка домоглася своєї впізнаваності і популярності завдяки ролі в телесеріалі "Вороніни", обожнює радувати численну аудиторію свіжими і яскравими публікація в соцмережі instagram, де за нею стежить 1,2 мільйона чоловік.

Крім серіалу "Вороніни", акторка також знялася в інших не менш популярних і успішних проектах, таких як "Вірю ее вірю", "Хто в домі господар?", "Новорічна засідка" і так далі. Катерина Волкова по сьогоднішній день радуває глядачів не тільки своїм акторським талантом, але і активно займається розвитком свого аккаунта в Instagram.

Катерина Волкова, фото: Instagram
Катерина Волкова, фото: Instagram

Цього разу Катерина Волкова поділилася чарівними фотографіями зі своєї відпустки. Хоч артистка не вказала свою геолокацію, але по кадрах однозначно можна зрозуміти, що вона відпочиває в одному з найбільш райських місць, адже ідеальний пісочок і блакитна вода на задньому тлі говорить сама за себе. Як і властиво людям, відпочиваючим на пляжі, вона позбулася зайвого одягу і показала себе в яскраво-зеленому закритому купальнику.

Скріншот з Instagram, Катя Волкова
Скріншот з Instagram, Катя Волкова

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до публікації Волкова залишила своїм прихильницям невелику пораду, яка допоможе позбутися від щоденного головного болю через питання вибору одягу.

"Мучитеся щоранку? Не знаєте, що надіти? Купальник! Не помилитеся! 🌴💚😂" - жартівливо заявила артистка.

Користувачі соцмережі оцінили гумор Катерини і відзначили її струнку фігурку.

Коментарі - instagram.com/volkovihome/
Коментарі - instagram.com/volkovihome/

Нагадаємо, зірка "Вороніних" Катерина Волкова прокачала образ Віри обтягуючими штанами: "Безглузде доросле життя"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Вороніних" Катерина Волкова поділилася пікантними кадрами в ліжку: "Коли випадає сніг..."

Також портал Знай.uа писав, що Маша з "Вороніних" показала, як виглядати приголомшливо в купальнику: "Дівчина може..."