Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських поділилася зворушливим знімком зі своїм чоловіком Потапом. Як відомо, зіркова парочка вирушила на зимові канікули в сонячну Мексику, але поки ще заявляла про своє повернення в Україну, так що, найімовірніше, фото було зроблено під час їх відпочинку, так як артистка не вказала геолокацію.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських

У кадрі Каменських посміхається, збентежено прикривши обличчя руками, а Потап хитро дивиться в камеру, немов знає велику таємницю. Також артистка залишила романтичний підпис у публікації про любов і щастя, а багато шанувальників побачили в цьому певний натяк на її вагітність.

"Щастя в очах 😍 на цьому фото абсолютно очевидне 🥰 нехай кожна людина на світі знайде любов і буде по справжньому щаслива ❤️ @realpotap" - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли: "Хтось зі мною не згоден?"

Як повідомляв Знай.uа, Потап сів у крісло "Голос країни" і кардинально змінився, Настя Каменських буде в захваті: "Помолодшав"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських на відпочинку з Потапом прийняла дивну позу: "П'ятачок замість носа і рука двометрова"