Колишній прем'єр-міністр дав коментар російському телеведучому Володимиру Соловйову з приводу можливого російського вторгнення.

Як відомо, в січні після навчань поруч з кордонами України ряд західних ЗМІ почали заявляти про велике скупчення військової техніки. Через це з'явилися чутки про можливе вторгнення військ Російської Федерації на території України.

Віднедавна США наказав родинам американських послів покинути території України, що також дало привід вважати, що Росія готує вторгненням і у західних країн.

Микола Азаров, фото Уніан
Микола Азаров, фото Уніан

Як представники російської влади, так і ЗМІ заперечують дану інформацію. Нещодавно Володимир Соловйов запитав колишнього прем'єр-міністра Миколу Азарова про готовність українців до опору.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Настрій зараз такий: значна частина чекає, коли б Путін напав і звільнив би від цієї шобли країну. Природно, вони про це не висловлюються публічно, але такий настрій є. Значна частина людей міркує так: гірше не буде", - зазначив він.

Також Азаров повідомив, що при вторгненні Россі на територію України трапиться паніка і прагнення заховати свої гроші і близьких

Микола Азаров, кадр з відео
Микола Азаров, кадр з відео

"Все це я вже спостерігав. Ми пройшли кілька майданів", - повідомив він.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Рамзан Кадиров заявив, що готовий захопити Україну. Глава Чечні повідомив, що взаємини з Україною не рівень Володимира Путіна, а його компетенція.

Також ми повідомляли, що Віктор Ющенко знайшов містичний зв'язок між подіями в Україні та Грузії. Колишній український президент нагадав про події грузино-російської війни 2008 року.

Також, шамани влаштували дивний обряд з Володимиром Зеленським: "очистили" перед роком Тигра