Відомий російський актор Оскар Кучера, який нещодавно перехворів коронавірусом, здивував фанатів стрімким набором ваги. Деякі відзначили, що він змінився до невпізнаваності.

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним пильно стежить понад 300 тисяч підписників, Оскар Кучера поділився несподіваним фото. На знімку видно, що чоловік набрав вагу і буквально розпух.

Оскар Кучера, фото з instagram
Оскар Кучера, фото з instagram

"Січень підходить до своєї завершальної стадії. Ялинку можна розбирати. А це означає, що пора закінчувати жерти, випивати, і інші розбещеності! Все! Зал! Спорт! Дієта!"— - так він підписав своє фото.

Оскар Кучера
Оскар Кучера

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Фанати актора були здивовані побачити його в такому незвичайному вигляді, тому відразу ж почали коментувати його нове фото.

" Січень повз вас Оскар, не пройшов!! 😂 😂Все одно гарненький!!!! 😍 ", "Так, ви поправилися😄, але Вас не псує!!!) ", "Ну вже ні 😂 😂 😂 як же без🥂 💃 😹", " ну так, тебе не впізнати. Думала хтось схожий", "домашній Оскар 😄 віє затишком", " Оскар, спасибі!!! Хоч хтось сказав мені: "досить!"🤦🏻♀️👍🏻🤣😘", "Це якби йшов 10-ий рік пандемії ... 😂 😂 😂" — зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Однак, всі крапки над "і" розставила дружина актора Юлія. Вона розповіла, що таким себе Оскар Кучера зробив завдяки додаткам для телефону, адже вдома він виглядає інакше.

" У тебе знову тест нових додатків в телефоні? Вдома таких щокатих у нас немає", - прокоментувала вона фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, якщо ти не хочеш бути зіркою, значить, ти не хочеш бути артистом, - Кучера

Раніше Знай писав, Леонід Агутін "злив" незаконну поїздку Оскара кучери до Києва-заборонений в'їзд в Україну з червня: "спільними зусиллями". Леонід Агутін випадково розповів про поїздку Оскара кучери до Києва.

Також Знай повідомляв, Оскар Кучера розповів, як озвучував мультфільм «Мадагаскар». Скільки ж я бився з американськими продюсерами, - Кучера про озвучування мультфільму "Мадагаскар"