Ані Лорак продемонструвала разом зі співаком Артемом Качором. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

26 січня дівчина опублікувала відеозапис під свою нову пісню з Виконавцем Артемом Качором. Дівчина пообіцяла, що повна версія цієї пісні вийде 28 січня, а на відеозаписі вона заспівала частину композиції.

"Не змінюючи телефон, ми змінюємо материк. Це точно не любов: просто ти до мене звик", - співає вона в пісні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Черговий супер хіт!!!💓 💓 💓 💓 "; "Це шедевр!❤ ️ Ждем чекаємо не дочекаємося цю пісню🔥"; " Дует з Лазарєвим все одно краще!!😍 "; "Судячи з цих шматочках відео, пісня повністю виправдала очікування😍 це дуже красиво🔥 вважаю дні до прем'єри, щоб включити в навушниках на повну гучність і насолоджуватися, кайфувати🤤 чекаємо!!!",- повідомляють вони.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Нагадавши, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим - "обожнюю Сережку"

Як повідомляв "Знай.ua", гріхи Мурата замолює? Наречена колишнього Ані Лорак опинилася під собором: "Вальяжной ходою"

Знай.ua писав, самотня Ані Лорак вирішила не морочитися через вибір вбрання на Новий Рік: "Можна і в піжамі"