Відома модель і дружина французького актора Венсана Касселя 24-річна Тіна Кунакі здивувала шикарним образом на Тижні моди в Парижі на показі Valentino.
Половину зими Тіна Кунакі провела разом з родиною на бразильському узбережжі. Дівчина вже встигла повернутися додому в Париж, адже не могла пропустити Тиждень високої моди. Модель сиділа в першому ряду кількох ключових шоу і спостерігала за показами. Одне з таких відбулося напередодні.
Так, на показі Valentino Тіна Кунакі з'явилася в спокусливому міні. Маленька чорна сукня вдало оголило її стрункі довгі ноги. Щоб додати образу яскравих нот, вона вирішила поекспериментувати зі взуттям. Дівчина приміряла кислотно зелені туфлі-човники на шпильці.

Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі
Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі

Особливу увагу дружина 55-річного Венсана Касселя приділила зачісці, так вона зачесала своє розкішне кучеряве волосся на один бік, додаючи більшої жіночності образу. Завершальним штрихом стали ніжні сережки в її вушках.

Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі
Тіна Кунакі на показі Valentino в Парижі

Варто відзначити, що знаменитий французький актор і починаюча перспективна модель одружилися більше трьох років тому. Кожну зиму Венсан Кассель і Тіна Кунакі відправляються до Бразилії, де їх сім'я проводить більшу частину дня, загоряючи, купаючись і не відпускаючи один одного ні на крок.