Співак Арсен Мірзоян похизувався патріотичним фото на ранковій пробіжці.

Свіже фото з кілометражем пробіжки та на фоні українськиого прапора та танків, Арсен розмістив на своєму блозі у Instagram.

Своє фото співак прокоментував рядком з народної пісні: "Коли стелиться доріжка, козакові не до ліжка", ніби натякаючи, що Тоні Матвієнко нема чого чекати, якщо він вирішив вирушити на ранковий моціон.

На фото співак позує стоячи біля великого плаката, та ніби взяв за древко прапор.

Зазвичай, в Арсена багато коментарів, які підбадьорюють його та захопливо відгукуються його регулярними пробіжками. Та цього разу єдиний коментар під дописом звучав так: "реалії злободення".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Арсен Мірзоян. Фото: Instgaram
Арсен Мірзоян. Фото: Instgaram

На сторінці у співака та спортсмена Арсена багато фотографій та відео, на яких музикант займається спортом та проводить активний відпочинок. Нещодавно він розмістив підбірку з чудових зимових розваг, зібравшись з друзями пограти у волейбол на снігові. Тоді він гарно попітнів, гасаючи по сніжному полю за м'ячем.

Арсен Мірзоян. Фото: Instgaram
Арсен Мірзоян. Фото: Instgaram

Також Арсен любить займатися у залі, так би мовити "тягати залізо". Музикант обожнює спорт та бігати не перестає навіть за сніжної погоди. Разом з Арсеном завжди є друзі, які також радо займаються спортом та отримують від цього неабияке задоволення.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян попітнів без Тоні Матвієнко на морозі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян скочив у ополонку на Водохреща, невже Тоня довела.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик розповіла про своїх колишніх чоловіків Дікусара і Коляденка.