Неля Шовкопляс приймає привітання З Днем народження.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс, яка веде шоу" Сніданок з 1+1 " з Єгором Гордєєвим є популярною особистістю в нашій країні. На її офіційній сторінці в Instagram сорок сім тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

26 січня у дівчини день народження. З 34-річчям Шовкопляс привітали на Instagram-порталі ЖВЛ.

"Вітаємо з Днем народження неймовірну ведучу Нелю Шовкопляс ❤️. Ця зірка завжди різна, але одне незмінно: вона щоранку зустрічає своїх глядачів з «Сніданком з 1+1». Дивись найяскравіші моменти цього року ведучою і пиши вітання для Нелі в коментарях", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сама Неля поділилася емоціями від свята і сюрпризи, які приготували для неї колеги по роботі, в "1+1".

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа писав, що вСоломія Вітвіцька, яка їде 1+1, приміряла шапку, яку носили діти в СРСР, українці спантеличені: "у черниці?"

Нагадаємо, що так могла виглядати дочка Андрія Хливнюка: колишня любов лідера "Бумбоксу" Лідія Таран похвалилася своєю маленькою копією