Стало відомо про смерть колишнього чоловіка народної артистки України Марії Бурмаки, адвоката Дмитра Небесійчука.

Про це повідомила сама українська знаменитість на своїй сторінці в Facebook. Марія зворушливо попрощалася з колишнім чоловіком і опублікувала архівний сімейний знімок.

"Не стало Ярининого батька, мого колишнього чоловіка, Дмитра Небесійчука. Двічі ми одружувались, двічі розходились. Ніхто не знає, як правильно було. Був людиною тяжкою, справжнім гуцулом. Але він дуже багато зробив хорошого. Дуже багатьом людям. Вічна пам’ять. Зустрінемось вже, Дмитрику, на набесах. Нехай душа твоя спочиває", - написала артистка.

Про причини смерті розповів друг Дмитра, нардеп Микола Княжицький. Виявилося, чоловік трагічно загинув у рідному селі Ільке на Верховинщині під час пожежі, яка сталася у його власному будинку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як відомо, у Марії є спільна дитина із загиблим колишнім чоловіком. Вони розлучилися в 2003 році, причини розлучення невідомі, але вона неодноразово звинувачувала його в насильстві по відношенню до неї і до дівчинки Ярині. Після того, що сталося, в надії зберегти сім'ю заради доньки, артистка повернулася до чоловіка. Однак, налагодити відносини в шлюбі знову не вийшло. З тих пір відносини з чоловіками остаточно відійшли на другий план, а всю себе артистка присвятила творчості.

Нагадаємо, футболіст Олег Данченко вперше прокоментував смерть дружини: не може змиритися з втратою

Як повідомляв Знай.uа, не дожила до 37: популярна блогерка померла від невиліковної хвороби - "Залишилися кістки і шкіра"

Також портал Знай.uа писав, що підліток звів рахунки з життям після невдалого возз'єднання з батьками, які його продали: "Двічі покинули"