Прихильники зачаровані та зацікавлені, що буде в новому сезоні. Алекс Топольський зачарував посмішкою, та філософськими роздумами про те, що світ врятує Любов.

У новому дописі "Холостяк" Топольський зробив селфі у своїй квартирі на фоні ялинки. Фото він розмістив на своєму Instgaram. Красунчик дивиться прямо в об'єктив, та щиро посміхається. Невелика борідка додає чоловікові загадковості, та приваблює шанувальників.

Раніше ведучій романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетник показав нового претендента на головну роль "Холостяк". Телеведучий показав спільне фото з рудоволосим чоловіком з невеликою борідкою та добрими очима - Олександром Топольським. Відомо, що він побудував бізнес в США, та має чарівну посмішку.

Під знімком Алекс написав: "Усміхаюся тобі, людино. І хоч я тебе не знаю, все одно усміхаюся. Любов врятує Мир, чи не так?".

Хлопець виглядає дещо втомленим, тому, хоча посмішка і щира, викликає співчуття.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях з'явилося багато відгуків на допис Алекса, та зацікавив всіх від офіційної сторінки СТБ, каналу, на якому проходить шоу. В коментарі йдеться ніби про пісеньку з давніх радянських часів, а ніби та про кохану:

"Поділися усмішкою своєю, і вона до тебе ще не раз повернеться", - говорить підпис під фото.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Також коментатори написали: "Посміхайтеся, отже, все ок і Ви зустріли ту єдину, яка і викликає у Вас цю посмішку", "Шикарна Посмішка и Красивий Чоловік", "Захотілося посміхнутися вам у відповідь".

Нагадаємо, раніше Топольський проговорився про останні дні проєкту, та описав свої емоції, як переживає, та хвилюється.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алекс Топольський після проєкту пережив розчарування.

Також "Знай.ua" писав, що "Холостяк" Алекс Топольський до прем'єри розкрив свої наміри щодо дівчат.