Зовсім недавно телеканал " СТБ "оприлюднив ім'я головного героя нового сезону шоу" Холостяк " – цим щасливчиком став Алекс Топольський.

Красунчик, за місце в серці якого боротимуться українські дівчата, поки що має всього лише 27 тисяч передплатників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Проте вже зовсім скоро армія його відданих прихильниць може різко збільшитися - як тільки стартує новий сезон популярного в Україні шоу.

"20 хвилинні паузи під час дня за чашкою гарячого капучино для мене безцінні! Вони наповнені необхідним спокоєм для роздумів і оповиті ароматом смачної кави для настрою. А для вас важливі хвилини наодинці з самими собою протягом дня, щоб подумати куди, навіщо і як йдемо, біжимо, пливемо або летимо?",- запитує він у своїх фанатів і фанаток.

Скрін, Instagram Топольський
Скрін, Instagram Топольський

"Дуже важливі такі моменти. Для мене дуже важливо брати паузу і посеред галасливого буднього дня з максимальним темпом життя виділяти той самий "особистий час", коли ніхто ні з якими питаннями не буде чіпати, а я - повністю в своєму розпорядженні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Та й взагалі, дуже важливо вміти залишатися наодинці з самим собою, іноді це найстрашніший співрозмовник, але разом з тим, найвірніший і правильний!",- відповідають йому в коментарях.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Дуже важливі такі хвилини протягом дня. Головне вміти зосередитися, відключитися від буденного і кайфануть. А далі знову в бій!",- додають інші.

Нагадавємо, "Холостяк" Алекс Топольський зробив свій вибір в 12 сезоні: починаються хованки, скоро прем'єра.

Як повідомляв " Знай.ua", Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Знай.ua писав, дружина Григорія Решетника показала, чому чоловік після роботи біжить додому, а не до "Холостячки": "все, дівчатка..."