Майбутній "Холостяк" Олександр Топольський вирішив розкрити трохи подробиць зі свого життя. Чому він проживає її, ніби герой кіно.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він знайомить шанувальників з собою, розповідаючи деякі факти з життя. Просто як цей раз.

Ну, і звичайно ж, ділиться новими кадрами, які зводять дівчат з розуму.

"У якийсь момент я сказав собі такі слова:" а що якщо я буду проживати своє життя, как-будто Я - ГЕРОЙ свого власного кіно і саме зараз це кіно почнеться. Почну жити, як-ніби за мною ходить знімальна група і знімає кожен мій крок, і тоді я буду замислюватися над своїми діями, аналізувати свою поведінку, розвиватися і рухатися вперед, тому що колись мої діти і онуки побачать це кіно і скажуть мій дідусь був baaaad motherfucker😎"-говорить він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Його завжди радують історії про успіх людей, однак, ще більше його надихає, коли людина з повного дна стає Мега успішним. Схожа історія і у самого Алекса, адже як він розповідає, його трясло вгору вниз, але в підсумку, він прийшов до того, чого хотів.

"Я падав і піднімався, - гра безсумнівно варта свічок! Почніть знімати своє кіно прямо зараз! Це може бути хоррор сторі, де все погано, і навколо всі хочуть тебе обдурити, а може бути романтична комедія😀 вирішувати тільки тобі! Я в тебе вірю!🎬 "- підсумував пост майбутній"Холостяк".

Нагадаємо, що новий "Холостяк" Алекс Топольський ще до прем'єри розкрив свої наміри

Раніше повідомлялося, що Алекс Топольський проговорився про останні дні проекту

Також, "Холостяк" Алекс Топольський зробив свій вибір в 12 сезоні: починаються хованки, скоро прем'єра.