В українців запитали, хто з учасників нового сезону "МастерШеф" запам'ятався найкраще. Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі шоу.

Нещодавно на телеканалі СТБ стартував новий сезон культового шоу "МастерШеф. Битва сезонів". Цього разу за звання кращого кухаря змагаються не тільки переможці шоу, а й ті, хто вибув за крок до заповітної перемоги.

На Instagram-порталі шоу було опубліковано кадри з минулого сезону.

"Перший випуск" битви сезонів " був просто феєричним! Учасники дивують своїм високим кулінарним рівнем вже з самого початку! 😍 До речі, хто з учасників показав найбільше зростання за проектом на твою думку? Давай поговоримо в коментарях!",- повідомляють представники шоу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Новий епізод "МастерШеф", скріншот
Новий епізод "МастерШеф", скріншот

Фолловери висловили свою думку.

"виріс тільки красунчик 💯 Сашенька Цвігун 😍 😍 😍 😍 😍 😍мій фаворит Олександр Цвігун😍😍😍😍😍😍😍"; "Пава, Саша і Серветник Павло!!!"; "Мене одного напружує якийсь "Шева"? Я вважаю кухар не повинен себе так вести...!"; "Обидва Саші-Цвігун і Білодід, неймовірні розумниці❤️", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Оля Мартиновська з "МастерШеф" влаштувала Гарячі Танці з молодими хлопцями

Раніше повідомлялося, що суп з яблук, щоб здивувати бабусю: рецепт, якому позаздрить Клопотенко і Мартиновська з "МастерШеф"

Також, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати