У соціальній мережі оприлюднили розкішні знімки за участю відомої американської актриси, режисера і продюсера Кортні Кокс. Зірка комедійного серіалу "Друзі" захопила шанувальників шикарною зовнішністю в свої 57 років.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Кортні Кокс в новій зйомці для PEOPLE як чудово виглядає актриса в свої 57 #кортнікокс", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно віддати належне американській актрисі, так як вона чарівно виглядає в свої 57 років. Зірка ретельно стежить за собою і не перестає радувати своїх фанатів стрункою фігурою і молодою зовнішністю.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

Багатотисячна аудиторія, яка стежить за відомими зірками, не забула про себе нагадати і засипала компліментами Кортні Кокс.

Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу і Кортні Кокс
Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу і Кортні Кокс

"На останньому фото схожа на Демі Мур", "ми всі так будемо виглядати . Хай живе Фотошопні фотки)", "коли вже журналам заборонять фотошопити зйомки?", "Вона розумничка дуже активна, багато займається спортом! Звичайно для глянцевих журналів використовується фотошоп, але вона не приховує своїх зморшок у себе в профілі) вона часто показує себе справжню", "подивіться з нею серіал "Місто хижачок" ось вона виглядає на всі свої 50). І дуже навіть звичайно здорово))))", "обожнюю", - пишуть відгуки фоловери групи про зірок.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, коли вийде спецвипуск серіалу «Друзі».

Також портал "Znaj" писав, що знаменитий серіал» Друзі " може повернутися на більше екрани.