Відома ескортниця, модель Анастасія Вашукевич, яку всі знають під псевдонімом Настя Рибка після гучного скандалу з російським мільярдером Олегом Дерипаскою, поскаржилася на свою лінь і «зайву вагу». Новий пост, присвячений цій темі, вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 581 тисяча читачів.

"До речі, це була моя найкраща форма 48 кг і ні грама жиру. Ви часто мене питаєте - як почалася моя любов зі спортом.... А вона не почалася. Зараз спорт мене "не бісить» і я можу його вважати автоматичною дією. Змушую себе кожен раз. Якщо в ніяку - то допомагає кава/предтрен/фотки подруг з шикарним тілом», - зізналася вона, публікуючи своє фото в коротеньких шортиках.

Вона також додала, що їй більше подобається енергія після залу, відчуття свого тіла в душі, вид у дзеркалі.

Скрін, Instagram Рибка
Скрін, Instagram Рибка

"Отже, ахтунг. Після Нг в мені 50кг. +2 кг - Це х**ня, скажете ви. Ні, по факту це целюліт і краса тільки прикрита штанцями, no naked, на жаль. У січні я повністю злетіла зі своїх харчових звичок. Я дозволила собі жирне, солодке, алкоголь. І моє тіло передбачувано мене послало. Від такого не рятують щоденні тренування в залі, тут потрібен комплекс***, а це дуже лінь. Мені дуже соромно, але за запитом можу кинути в сторіс поточну форму. Цікаво?",- запитала вона у своїх читачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram Настя Рибка
Скрін, Instagram Настя Рибка

Нагадаємо, Рибка зізналася в інтимі з кандидатом у президенти України: відомий дядечко.

Знай.uа писав, що Рибка похвалилася, як "компромат" на Трампа тримає її в живих. Рибка розкрила суть "компромату" на Трампа.