Відомий російський телеведучий і вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав, що може статися, якщо залишити дитину на кілька хвилин одну.

Відео зі своїм сином Тихоном від дизайнерки Катерини Тулупової телеведучий поділився на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним пильно стежить понад 350 тисяч підписників.
Дмитро Шепелєв зняв на відео свого маленького сина, який із задоволенням копався в квітковому горщику. Ймовірно батьки відволіклися на кілька хвилин, а маленький Тихон відразу ж знайшов собі заняття до душі.

Скріншот поста Дмитра Шепелєва
Скріншот поста Дмитра Шепелєва

"Це могла б бути рубрика "ось чому у мене немає дітей". Але вони у мене є❤️", - так Дмитро Шепелєв підписав опубліковане відео.

Скріншот поста Дмитра Шепелєва
Скріншот поста Дмитра Шепелєва

Користувачі мережі відразу ж почали коментувати побачене, деякі відзначили, що саме стільки коштують п'ять хвилин тиші для батьків.

"На смак не спробував ? 😅 ", "Зимовий варіант пісочниці😂", " Як же це знайомо. Ці солодкі ручки. Ці солодкі ніжки. Нехай робить що хоче 😂поки можна 😂", "Або "ось чому у мене немає квітів" 😊", "Коли в будинку п'ять хвилин тиші 😂", "Клас, розчулює дивитися на вашого янголятка"," Татів помічник🔥 😂 👏"," Це таке щастя!!!!",- зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв втік від дітей і забув найголовніше: "добре, що у коханої стоїть..."

Раніше Знай писав, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв випав з життя після власного дня народження: "ви забули забрати дітей...". Дмитро Шепелєв вирішив розкрити секрет ідеального дня народження

Також Знай повідомляв, колишній чоловік загиблої Жанни Фріске Дмитро Шепелєв відкрив те ,що турбувало його довгі роки: "ніколи не любив"