Зірковий блогер і психолог, а також зірка проєктц "Холостячка" Роман Свечкоренко активно веде свою сторінку в соцмережах і ділиться з шанувальниками яскравими знімками і новинами з життя. Так цього разу в сторіс instagram він повідомив, що його кохана захворіла.

Після участі в проєкті "Холостячка" Роман Свечкоренко знайшов другу половинку, якою стала блогер і дизайнер Валерія Чернецька. Вони з'їхалися практично відразу після початку відносин і насолоджуються спільним проведенням часу.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Роман Свечкоренко, фото: Instagram

Роман Свечкоренко поділився новим відео на якому лежав біля коханої. Він повідомив шанувальникам, що їхні справи зараз не дуже, оскільки Лера і його дочка Мія захворіла. Сам же він здоровий, але всіляко підтримує другу половинку і дитину.

"Ми захворіли. Вірніше захворіли Мія і Лера, а я за компанію з ними", - написав блогер.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Свечкоренко додав, що незважаючи на хворобу вони непогано проводять час разом, спілкуючись один з одним на різні теми.

"Коротше, ми захворіли, лежимо вдома. Мія розповідає нам про свої захоплення", - розповів блогер.

Раніше повідомлялося, що учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко показав, яку романтичну вечерю готує коханій - Злата Огневич кусає лікті.

Нагадаємо, що Анна Кошмал з серіалу "Свати" похвалилася ідеальною попою - Каменських до такої ще худнути і худнути.

Також ми писали, що Alyosha показала зворушливу історію кохання з Тарасом Тополею - від таких почуттів стискається серце.