Гумористка з "Жіночого кварталу" Тетяна Песик вирішила повеселити шанувальників, адже це у неї виходить якнайкраще.

У новому дописі на Instagram Тетяна показала, як сидить біля кабінету сімейного лікаря. Вона наділа чорним балахоном пальто, та взяла у руки дерев'яну косу.

"У черзі на прийом до сімейного лікаря", - написала зірка.

Таня Песик. Фото: Instagram
Таня Песик. Фото: Instagram

Тетяна часто жартує, вона постійно наповнює стрічку жартівливими відео, смішними фото не тільки з ефіру та проєктів, але й в побуті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жарт з косою, яка чітко нагадує "беззубу гістю" сподобався шанувальникам. Декого, щоправда, фото не насмішило, а налякало, і звісно, не обійшлось без моралістів, які засудили такий жарт.

Таня Песик. Фото: Instagram
Таня Песик. Фото: Instagram

"От на що лиш не підеш аби пропустили без черги", "Так не жартуйте", "Подивилася на тебе і самій погано стало", "Прикол ще такого не бачила лікар", "Як побачить знепритомніє", "Зразу всі одужали нікого немає в черзі до лікаря!", "Як ви його упіймали?", "так або в черзі за документами в ЦНАП".

Коментарі. Фото: Instgaram
Коментарі. Фото: Instgaram

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

У публікації Тетяна ні на що не скаржилася. А у хештегах позначила, що це жарт. Раніше гумористка жалілася, що не вміє контролювати свою дієту влітку, а зимою худне, і може довго обходитися без їжі. На запитання шанувальників, що з нею трапилося, Тетяна вирішила не відповідати.

Нагадаємо, раніше Песик з "Жіночого кварталу" пригадала, як каталася з Володимиром Зеленським в одному авто.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тетяну Песик з "Жіночого кварталу" не впізнали в реальному житті

Також "Знай.ua" писав, що гумористка Тетяна Песик показала вражаючу силу макіяжу.