Відома українська гумористка та зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик вирішила привітати президента України Володимира Зеленського з Днем народження.

Відповідний пост з'явився на її особистій сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 тисяч осіб, 25 січня.
Тетяна Песик вирішила поділитися архівним кадром з Володимиром Зеленським, коли їй довелося грати з ним на одній сцені. Вони обоє позували в імітованому авто, за кермом якого був Зеленський.
Фото зі сторінки Тетяни Песик
Фото зі сторінки Тетяни Песик
На знімку Тетяна Песик поправляла своє розкішне волосся, поки Володимир Зеленський ніби зосереджено дивився на дорогу. Деякі з шанувальників у коментарях навіть іронічно додали, що Тетяна песик наче "Перша леді".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

" Happy birthday @zelenskiy_official 🥳", - так Тетяна Песик підписала фото.

У цей день Песик вирішила привітати зі святом не лише Володимира Зеленського. Гумористка також згадала й про своїх тезок, і привітала всіх з Тетяниним днем.

Фото зі сторінки Тетяни Песик
Фото зі сторінки Тетяни Песик

До того ж під привітанням вона поділилася дуже милим фото. На ньому Тетяна Песик позувала у розкішній білій сукні, яка грайливо оголила її декольте. Аби образ виглядав більш закінченим вона зробила легкі локони, які спадали на її плечі та нафарбувала губи червоною помадою.