Дружина російського художника-модельєра Валентина Юдашкіна показала, як зараз виглядає її коханий чоловік, який бореться з раком стравоходу вже більше п'яти років.

У Валентина Юдашкіна лікарі виявили страшну хворобу в 2016 році, тоді ця новина потрясла весь світ, адже його знали як життєрадісну і талановиту людину і ніяк не очікували такої звістки. Він боявся повідомити рідним про недуг, але вони цілком адекватно сприйняли все як даність і взялися за лікування. З тих пір модельєр пережив чимало болю, але по сьогоднішній день не падає духом і бореться за своє життя.

Валентин Юдашкін, фото з Instagram
Валентин Юдашкін, фото з Instagram

Дружина знаменитості Марина Юдашкіна в своєму Instagram опублікувала свіжі фотографії з чоловіком, на якому можна оцінити стан онкохворого модельєра на сегодняшній день. Неозброєним оком помітно, що чоловік сильно змарнів і змінився. Кадри Марина розмістила з нагоди їхнього сімейного свята-33-річчя шлюбу.

Валентин Юдашкін з дружиною Мариною, фото з Instagram
Валентин Юдашкін з дружиною Мариною, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Валечка! Нехай, як соковита полуниця, буде солодким наш союз 33 вже прожили, зберігши всю міцність уз. Жити нам дружно і гідно! Онуків славних виховати! Люблю тебе мій дорогий! ❤️❤️❤️❤️😘" - написала жінка.

Нагадаємо, в Парижі відбулося прощання з Гаспаром Ульєлем з "Ганнібала: сходження": з рідними актора плаче весь світ

Як повідомляв Знай.uа, не дожила до 37: популярна блогерка померла від невиліковної хвороби - "Залишилися кістки і шкіра"

Також портал Знай.uа писав, шлюб в 17 років і спроба самогубства через Міли Куніс: історія романів зірки "Один вдома" Маколея Калкіна