Один з найяскравіших учасників проєкту "Холостячка" Дмитро Шевченко активно веде свій блог, де ділиться яскравими фото з життя і професійної діяльності. Так на цей раз він порадував шанувальників атмосферним фото в instagram і розповів, як підтримує гарний настрій.

Фіналіст шоу "Холостячка" Дмитро Шевченко, який в кінцевому підсумку так і не зміг підкорити серце Злати Огневич і розлучився з нею через місяць після відносин поза камерами, знайшов собі другу половинку і зараз, судячи з усього, щасливий.

Дмитро Шевченко, фото: Instagram
Дмитро Шевченко, фото: Instagram

Так, цього разу Дмитро Шевченко поділився новим знімком, на якому позує, сидячи на лавочці в стильному образі. У підписі до публікації він поміркував про стан душі, тіла, а також настрою.

"Бувають такі дні, що можеш гори згорнути, все виходить з пів погляду. До чого б не доторкнувся, все виходить, всі розуміють з одного погляду. А буває з точністю навпаки. Все валиться з рук, все тебе дратують, потрапляєш в пробки. У таких місцях де їх ніколи не було і ще й світлофор червоний. Коли все і все тебе дратує!",- написав він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дмитро Шевченко зазначив, що від такого стану його рятують тренування, спілкування з друзями, поїздки по місту на автомобілі. Також він обожнює просто подивитися фільм або почитати книгу, адже це також здатне "поставити на ноги".

Нагадаємо, що фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко забув про Огневич в дикій романтиці з іншою красунею.

Також Знай повідомляв, що Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.

Також ми писали, що учасниця "Міс Всесвіт"Анна Неплях просто обернулася і змусила чоловіків пускати слинки: "Звичайно, ззаду...". Знімки можуть здатися досить відвертими.