Нещодавно відома російська балерина Анастасія Волочкова потрапила в скандал в літаку. Він полягав у тому, що знаменитість летіла в літаку, спустивши маску з обличчя всупереч вимогам безпеки.
Після цього в мережі було чимало гучних висловлювань щодо цього вчинку. Однак, знайшлися і ті, хто підтримав Волочкову. На своїй сторінці в Instagram балерина поділилася відео бізнесмена Андрія Ковальова.

Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube
Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube

"Від щирого серця хочу подякувати Андрію Ковальову і всім, хто підтримав у цій абсурдній ситуації з маскою в літаку. 😷 І з тим, який ажіотаж і абсурд з цього влаштували.😝 ", — написала Волочкова.

У своєму відео Андрій Ковальов зазначив, що нічого страшного у вчинку Анастасії Волочкової він не бачить. До того ж безліч пасажирів в той момент перебували в салоні літака без маски.

Скріншот допису Анасасії Волочкової
Скріншот допису Анасасії Волочкової

"Анастасія Волочкова не рекламує піраміди, як багато зірок. Анастасія Волочкова не рекламує ставки, як багато зірок. У літаку маску не одягла. У літаку сиділи 90% без масок, і засуджували Анастасію Волочкову за те що вона відмовилася одягнути маску. Ось ви летите в літаку? Одягніть маску. Ось принеси обід, маску можна зняти? Можна. Значить, коли приходить обідній час, коронавірус зникає? Дурість. Вона молодець, що звернула на це увагу", — зазначив Андрій Ковальов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадавши, Анастасія Волочкова поскаржилася, що ніхто не дарує квіти. Їй принесли два "бабусиних вазони". Балерина відчитала чоловіків за квіти. Ніхто так і не порадував букетом

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова сіла на шпагат в оточенні п'яти чоловіків. Один з них не витримав і теж "розкарячився" у відповідь

Також Знай писав, Анастасія Волочкова вибачилася за п'яні витівки в літаку, але вилаяла бортпровідника: "докопався..."