Нещодавно відома російська балерина Анастасія Волочкова потрапила в скандал в літаку. Він полягав у тому, що знаменитість летіла в літаку, спустивши маску з обличчя всупереч вимогам безпеки.
Після цього в мережі було чимало гучних висловлювань щодо цього вчинку. Однак, знайшлися і ті, хто підтримав Волочкову. На своїй сторінці в Instagram балерина поділилася відео бізнесмена Андрія Ковальова.

Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube
Анастасія Волочкова, скріншот: YouTube

"Від щирого серця хочу подякувати Андрію Ковальову і всім, хто підтримав у цій абсурдній ситуації з маскою в літаку. 😷 І з тим, який ажіотаж і абсурд з цього влаштували.😝 ", — написала Волочкова.

У своєму відео Андрій Ковальов зазначив, що нічого страшного у вчинку Анастасії Волочкової він не бачить. До того ж безліч пасажирів в той момент перебували в салоні літака без маски.

Скріншот допису Анасасії Волочкової
Скріншот допису Анасасії Волочкової

"Анастасія Волочкова не рекламує піраміди, як багато зірок. Анастасія Волочкова не рекламує ставки, як багато зірок. У літаку маску не одягла. У літаку сиділи 90% без масок, і засуджували Анастасію Волочкову за те що вона відмовилася одягнути маску. Ось ви летите в літаку? Одягніть маску. Ось принеси обід, маску можна зняти? Можна. Значить, коли приходить обідній час, коронавірус зникає? Дурість. Вона молодець, що звернула на це увагу", — зазначив Андрій Ковальов.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадавши, Анастасія Волочкова поскаржилася, що ніхто не дарує квіти. Їй принесли два "бабусиних вазони". Балерина відчитала чоловіків за квіти. Ніхто так і не порадував букетом

Раніше Знай писав, Анастасія Волочкова сіла на шпагат в оточенні п'яти чоловіків. Один з них не витримав і теж "розкарячився" у відповідь

Також Знай писав, Анастасія Волочкова вибачилася за п'яні витівки в літаку, але вилаяла бортпровідника: "докопався..."