Королева залишилася лисою під своїм яскраво-рожевим капелюхом на закулісних знімках з музею воскових фігур Panoptikum в Гамбурзі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Фотографії лисої королеви Єлизавети II стали вірусними після того, як Німецький музей воскових фігур заглянув за лаштунки, показавши, як миються моделі ляльок.

Паноптикум в Гамбурзі проводить щорічні ремонтні роботи, в ході яких його воскові фігури чистять, їм миють волосся, здають одяг в хімчистку і усувають подряпини.

Але цього року музей вирішив дати фанатам можливість зазирнути за лаштунки, відкривши те, що деякі користувачі Твіттера назвали "переслідуючим" видовищем.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Єлизавета II
Єлизавета II

Під час процесу можна побачити, як капелюх 95-річної жінки був знятий, щоб розчесати прикріплене волосся, в той час як на інших зображеннях вона повністю лиса і чиститься пилососом.

Але менеджери музею кажуть, що це тактика економії грошей.

Воскова фігура Єлизавети II
Воскова фігура Єлизавети II

Доктор Сюзанна Фаєрбер, керуючий партнер музею, сказав: "Оскільки ми використовуємо справжнє людське волосся для наших воскових фігур, що дуже дорого, деякі фігури в капелюхах не мають повного волосся. Ми просто встановлюємо кількість волосся, яке видно відвідувачам".

На питання, чи вважає вона неповажним виставляти лисого монарха таким чином, Фаербер підкреслила, що "це воскова фігура, а не реальна людина, про це завжди слід пам'ятати".

Воскова фігура Єлизавети II
Воскова фігура Єлизавети II

У музеї зберігається понад 120 воскових фігур, в тому числі такі, як Дональд Трамп, Грета Тунберг і колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель, знімки яких також були розміщені на їх сторінці в Facebook, а зображення швидко потрапили в Twitter.

Нагадаємо, що королева Великобританії вигнала свого сина.