Вже багато хто забув про другий сезон романтичного шоу "Холостячка", але про головну героїню Злату Огнєвіч, що залишилася на самоті, багато хто не перестав думати.

Тим більше, що зовсім недавно виконавиця показувала обличчя свого переслідувача, який на камеру заявив, що готовий позбавити її або її батька життя.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

40-річного уродженця Черкаської області затримали. Поліція взяла його під арешт, але ми все ж перейдемо до іншої теми, більш значущою, бо це недалеке майбутнє, а не минуле. Йтиметься про свіжий анонс дванадцятого сезону "Холостяк" з Алексом Топольським.

40-секундний ролик починається з романтичної пісні, масивних хмарочосів і фігури холостяка, біля вікна і декількох персон. Далі його показують спереду, обличчя - і кілька дівчат поруч. Але Алекс все одно "закритий", жодна з них його не приваблює і раптом розбивається ваза з трояндою. Він підбирає її і починає бігти. Довго, по різних локаціях, але не припиняючи БІГ ні на секунду, щоб зробити вибір всього свого серця.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Топольский. Фото: Instagram
Олександр Топольский. Фото: Instagram

"Одній мені смішно, як він біжить? Неначе фантастичний бойовик", "Ваші заголовки окремий вид кринжатини", "Дайте вгадаю, вибере знову ту, яка на думку більшості глядачів здасться йому невідповідною?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський не втримав язика за зубами, зробивши свій вибір: "Вона до тебе повернеться"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Алекс Топольський після проекту пережив розчарування гірше, ніж Міша Заливако: "За мною ходить..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський проговорився про останні дні проекту: "Залишаться в моїй пам'яті назавжди"