Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч більше не хоче бути самотньою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зовсім нещодавно стала "переможницею" в ситуації з переслідувачем, який погрожує їй вже протягом трьох років. Поліція його затримала, тому виконавиця може відчути себе вільною.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Квітуча від радості Ані Лорак засвітилася в обіймах молодого репера

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відома співачка Ані Лорак активно веде блог в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а також ділиться новинами і думками. Так, цього разу зірка презентувала в instagram свій новий трек, який записала з популярним репером.

Кузьма Скрябін, скріншот: Youtube
Кузьма Скрябін, скріншот: Youtube

Українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна - так міг тільки Кузьма

Цього разу відеороликом з одного з його концертів поділилися в ТікТок на сторінці "samobutniy". Андрій Кузьменко завжди мав проявлену проукраїнську позицію. Він любив країну і людей, які тут живуть. Після подій 2014 року позиція Кузьми стала ще більш вираженою, що не могло не відбитися на його творчості.

Супермаркет, фото Знай
Супермаркет, фото Знай

Безкоштовні овочі та фрукти: українка знайшла спосіб врятувати пенсіонерів від голоду - ідея на вагу золота

Народний депутат і колишній голова екологічної інспекції Єгор Фірсов, який працює в установі "Офіс довкілля" розповів історію, як в організацію звернулася пенсіонерка і поділилася цікавою ідеєю для розвитку столиці та інших міст. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катя Репяхова показала, в якій небезпеці син Віктора Павліка - довелося вжити екстрених заходів

Нинішня дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова переступила чергову сторінку свого життя з високо піднятою головою. Зараз Катерина знаходиться на шляху створення свого бізнесу, але поки вирішила поговорити про дитину - Міша захворів.