Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "Время и стекло", дружина Володимира Дантеса і зірковий тренер "Голосу країни" Надя Дорофєєва зважилася зізнатися, що у неї є залежність від соціальних мереж, точніше від однієї - Isntagram. Схоже, що артистці поки ще не допоміг так званий "детокс".

Тепер Надя Дорофєєва вирішила детально розповісти, якими функціями вона користувалася, і як їй важко втриматися від того, щоб не зайти в "інсту".

Природно, про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"Як я вирішила поставити собі обмеження на інсту. Є така можливість в айфоне. І тут я така - Ооо, І згадала не найсвіжіше вираз-діджитал детокс. Ок, думаю, пора спробувати. Я поставила ліміт на 2 години в день. Я подумала-ого! 2 години, цього прям достатньо. Може навіть залишиться ще... А хрін тобі, Надечка... У перший же день я 3 рази продовжувала на 15 хвилин, а потім і зовсім скасувала обмеження до кінця дня . І тут я як ах**ла..) Тобто мені не вистачило 2 години????!

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Ну що ж, думаю, продовжимо експеримент. Отже, другий день. О 21:00 закінчився час, і тут знову запит на "продовжувати будете"? Ну звичайно. Зробила всього 1 раз на 15 хвилин) так, вже краще, подумала я.. але не тут то було, тому що наступні 2 дні - я похмуро скасовувала до кінця дня ліміти... Такі справи, товариші. Буду тримати вас в курсі, експеримент триває.", - пише Надя.

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва пішла у відрив, зриваючи з себе одяг-це краще бачити тільки Дантесу: "Звикли втрачати контроль".

Як повідомляв Знай.uа, Вова Дантес хотів вразити знімком з глибоким змістом, але зганьбився: "Дивлюся і згадую колоноскопію".

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва задерла сорочку і показала тату на цікавому місці: "Пообіцяла бути сміливіше".