Єва Лонгорія розповіла про свою популярність. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Американська актриса мексиканського походження, а також продюсер, режисер і бізнесмен запам'яталася широкому колу шанувальників як виконавиця ролі співачки Габріель Соліс в серіалі "Відчайдушні домогосподарки". Жінка регулярно знімається в різноманітних проектах. На її офіційній Instagram-сторінці 8,4 фоловерів, а на Тікток-порталі - 1,1 мільйона.

26 січня дівчина опублікувала відеозапис, в якому розповіла про образи, в яких її бачать шанувальники.

"Мене звуть Єва, але вони звуть мене... І я всіх їх люблю", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відеозаписі, на яку була накладена пісня" That's Not My Name " групи The Ting Tings. На відео вона показала свої популярні кінообрази. Саме іменами цих персонажів часто називають актрису.

Йдеться про Габріель Соліс, Ізабеллу Бранья Вільямс, Сілвії, Ани Софії Кальдерон, Пауліни, Глорії, Олени. При цьому роль так званої Габі з "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія назвала коханою.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Крістен Стюарт в безглуздому образі потрапила під камери папараці.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Кондратюк повторив танець Хюррем з "чудового століття" на ковзанах. Під час виступу молодого спортсмена можна було почути кілька музичних уривків "Величне століття. Імперія Кесем".

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що новий документальний фільм про Гаррі Поттера з тріском провалився.