Нова наречена Мурада Налчаджіоглу показала свій відвертий наряд на заході. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак Лілія має досить значну армію шанувальників в Instagram. На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 14,4 тисячі фоловерів, який активно лайкають і коментують її пост. Як відомо, у вересні цього року Мурат зробив своїй дівчині пропозицію, що привернуло. Примітно, що сама Лілія дуже схожа на Ані Лорак.

29 січня дівчина опублікувала фотографію зі світського заходу. Дівчина постала без блузки, лише в нижній білизні зверху, а також в короткій шкіряній спідниці.

"Тільки дійшли руки виставити фото з вчорашньої зустрічі 💃 🏻 як вам мій образ ?😁", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фолловери засипали знімок позитивними коментарями.

"Дуже ефектна"; "🔥 🔥 🔥 шикарний образ"; "це дуууже красиво😍"; "незрівнянна красуня, але Ліля, все таки хочеться фото без ретуші, натуральне, ви така молода красива і струнка ретуш ще зарано", - повідомляють вони.

Раніше Знай писав, Кріштіану Роналду показав жінку, яка допомогла йому досягти неймовірних висот.

Нагадавши, Українська Кардашьян Олена Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті:"соковиті лимони". Модель Олена Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.

Також ми повідомляли, що подружка Крутоголова з "Дизель шоу" Юлія Мотрук засвітилася голенькою.