Наташа Корольова похвалилася сюрпризом, який влаштував їй чоловік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Наташа Корольова-48-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 1,4 мільйона осіб. Вона частенько радує шанувальників всілякими фото і відео, а також новинами щодо її творчих планів.

Наташа Корольова з мамою. Фото: ВокругТВ
Наташа Корольова з мамою. Фото: ВокругТВ
Наташа Корольова з мамою. Фото: ВокругТВ

29 січня знаменита співачка опублікувала відеозапис спільного відпочинку на пляжі зі своїм чоловіком Сергієм Глушко. Вона зазначила, що Тарзан влаштував для неї романтичну вечерю. У якийсь момент до них прийшла мама королеви з пляшками шампанського.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Романтичний вечір без приводу, влаштував мені Сергій Віталійович @tarzan__ _ official разом з компанією @the.eventagency.miami, дуже душевно вийшло . А наша відпустка в гостях у мами @mama_luda_star добігла кінця .Ми чудово провели час адже гостювати у мамулі це як повернутися в дитинство затишно, смачно а головне весело!",- повідомила вона.

Фоловери почали активно коментувати даний відеозапис.

" які ви Класні. Наташа з мамою Людою запальнички🔥"; " Шикарно як, так тримати!!! Будьте щасливі і здорові!!!🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 "; "Наша знайома часто прогулюється з вашою мамою.Прекрасна Жінка Ваша Мама.❤ ️ ",- повідомляють вони.

Наталія Корольова
Наталія Корольова

Раніше Знай писав, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки-вже звикла, як до рідного.

Нагадаємо, що Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук.

Також ми писали, що Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.