Українська співачка, дружина виконавця Володимира Дантеса і екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зважилася спробувати себе в новому кольорі волосся. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі "ТикТок", відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

У ролику Надя постала з довгим чорним волоссям і подовженою чубчиком, яка прикриває її очі.

Багато хто помітив її схожість з персонажем серіалу.

"Мені одній здається, що Надя схожа на Кессі з ейфорії?", "Кессі з ейфорії», "Це ж та сама дружина Вови Дантеса", - пишуть під відео.

Деякі впізнали одяг, в якому знялася співачка.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Скрін, ТикТок Дорофєєва
Скрін, ТикТок Дорофєєва

Скрін, ТикТок Дорофєєва
Скрін, ТикТок Дорофєєва

Скрін, ТикТок Дорофєєва
Скрін, ТикТок Дорофєєва

"Кофта з кліпу на стилі", "Яка легендарна кофта", - радіють вони.

"Время и стекло? Спасибі за дитинство", "Я слухала "Время и стекло", коли була маленькою, років в 6 я вас так любила...", "Я зараз переслуховую пісні ваші. Время и стекло ... ті роки були найкращі! Дуже любила і люблю прослуховувати ваші пісні, троль і ім'я 505 кращі", "Я досі чекаю возз'єднання групи "Время и стекло"...", - ностальгують шанувальники.

Скрін, ТикТок Дорофєєва
Скрін, ТикТок Дорофєєва

"Ти що, чубок обрізала?", - "Це перука», «Блін, чубчик личить дуже», "Вам личить нова зачіска", - оцінили зміни в зовнішності улюбленої співачки її фанати.

"Можна мені бригаду? Що означають ці рухи?", - "Просто тренд", "Ми потрапили в топ-топ-топ, робіть руками хлоп-хлоп-хлоп...", - дивується дехто в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва бореться із залежністю-ніхто не може перешкодити, навіть Дантес: "Тут я ох * * ла..."

Також Знай писав, Оля Полякова "зарубалася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "спалить кому хату..."

Раніше повідомляв Знай, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом