Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова записала і опублікувала в Insta Stories відео з кушетки свого незмінного косметолога, за процедурами до якого вона регулярно звертається. У кадрі співачка лежить без макіяжу, з пов'язкою на волоссі і практично без одягу, тільки лише рушник приховує її струнке тіло. На обличчі невідомий гель і прилад, яким майстер виконує процедуру.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Але, артистка розмістила відео не тільки для того, щоб показати своє прекрасне личко, вона також принесла хорошу звістку - після всіх маніпуляцій у косметолога вона відправляється на зйомки нового випуску шоу "Дорослі дівчатка", яке вона з Машею Єфросиніною презентувала восени.

У вересні проект у форматі душевних і відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій і мабуть, зірки не збираються зупинятися на досягнутому.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"У нас дуже круті дві теми, які ми будемо знімати і незабаром ви зможете побачити це відео. Скажіть, чекаєте?" - сказала артистка на відео.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

Нагадаємо, Оля Полякова блиснула довгими ногами і чоловіки вмить забули про пристойності: "Така породиста"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова захопилася "кіборгом", який виступив на сцені "Голосу країни": "Якби не..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова похвалилася успіхами на "Голос країни" - про Тіну Кароль навіть не згадують: "Нарешті на своєму місці"