Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка є однією з найбільш популярних блогерш в країні, колишня ведуча проекту "Орел і решка", активно веде свої сторінки в соціальних мережах.

Там Нікітюк має мільйони передплатників: в одному тільки «Instagram» її сторінку регулярно переглядають 3,7 мільйона шанувальників. Вони не упускають можливості коментувати кожен її пост. Час від часу популярна блогерка спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

"Мій солодкий ранок", - підписала вона коротенький ролик зі своєю участю. У ньому Леся лежить в ліжку і ледь відкриває сонні очі. На тлі чутні звуки ремонтних робіт в квартирі десь по сусідству.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

В іншому ролику видно котячі лапки, які зайняті приготуванням свіжого апельсинового соку для желе.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Коли попросила котика приготувати сніданок", - пише Нікітюк в сторіс.

В останньому короткому відео вона показала блогера Олега Машуковського, який також прокинувся від звуку ремонту.

Скрін, Instagram Никитюк, Машуковский
Скрін, Instagram Никитюк, Машуковский

Скрін, Instagram Никитюк, Машуковский
Скрін, Instagram Никитюк, Машуковский

"Я люблю це ранок. Хочеться жити. Хочеться щастя. Люблю життя, так, життя люблю, вона найкраща", - роздратованого говорить він.

"Залетіло", - додала Леся у підписі до ролика.

Нагадаємо, Леся Нікітюк розвалилася в снігу з пухнастим красенем: "Сніговичка хвостатий зліпив?".
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.