29-річна Наташа Краун-неймовірно популярна шведська модель "плюз сайз", перша операція якої трапилася десь дев'ять років тому.

Тоді вона зробила підтяжку сідниць і тепер завжди радує своїми пишними формами, не соромлячись десь з'являтися в білизні, а десь переборщити і здатися вульгарною. Однак шанувальників це не зупиняє, їх думку не зміниш. Наташа виставляє різні фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше двох мільйонів чоловік.

Наташа Краун, фото: Instagram
Наташа Краун, фото: Instagram

Цього разу вона продемонструвала, наскільки сильно вона любить морозиво. У цьому конкретному випадку-фруктовий лід, який вона з цілковитим задоволенням лиже на камеру.

Спочатку вона, з тримає паличку вертикально, облизуючи її язиком, а потім не стримується і засовує морозиво собі в рот, закриваючи очі. До цього, якщо подивитися на публіковані фото і відео - вона любила тверкати на ліжку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наташа Краун, фото: Instagram
Наташа Краун, фото: Instagram

"Іноді ви можете зайти занадто далеко, але більше не завжди краще, особливо якщо воно неправильної форми", "Дуже жарко і сексуально", "У мене є найкращий варіант для тебе, моя королева, істинно стійкий у всіх твоїх іграх", "Наташа, вся справа в техніці, і ти абсолютно єдина в своєму роді - сексуальна", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ось вона, справжня "Холостячка": володарка найбільших сідниць Наташа Краун зізналася, що вміє в ліжку

Як повідомляв "Знай.ua", володарка найбільших сідниць світу Наташа Краун станцювала тверк під хіт Брітні Спірс: "Хочу, щоб ти зробила це на моєму обличчі"

Знай.ua писав, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків у леопардових лосинах: "Схожа на рибу"