Юлія Бельченко, відома як Юля Зайка, учасниця і фіналістка реаліті-шоу" Холостяк", а також багатьох конкурсів краси, у відвертому інтерв'ю зізналася, як потрапила в скандал з ескорт-послугами. Про це вона розповіла в програмі "Без комплексів" ведучій Ганні Олицькій.

"Я розповіла одній учасниці, та розповіла іншій учасниці... коли прийшов момент зливу, це все так інтерпретувалося... коротше, це була якась підстава. Я буду вважати, що так. Кожен боровся і виживав, як міг. Я починаю розповідати, як воно є, але мене ніхто не чує... розповіла перший, другий, п'ятий раз. А потім зрозуміла, що я сиджу і виправдовуюся, як на лаві підсудних. Я вирішила тоді взагалі нічого не говорити. Просто сиджу і думаю - гаразд, як хочете, так і думайте", - згадує Зайка.

"Наскільки тобі прикро було, що на тебе повісили клеймо ескортниці. Адже ти людина-орач, ти ніколи не дозволяла нікому за себе платити і тебе утримувати. Що відбувалося у тебе всередині?", - запитує ведуча.

"Спочатку у мене була паніка. Я розуміла, що це знімається все на всю країну. Тим більше, коли ти до цього не маєш ніякого відношення. Мені було прикро. Я не вкрала, не вбила, не повела когось», - скаржиться дівчина.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Публікація Юлії Зайки, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Зайки, скріншот: Instagram

Крім того, вона поділилася тим, що ховалося за кадром ефірів шоу, чому Юля була на межі відходу, а також про головну драму її життя. До того ж з Юлею обговорили хейт і хейтерів, фейкове весілля, проблеми дитинства і сім'ї, відносини, навчання і життя в Польщі, соціальну мережу Instagram і її плани на майбутнє.

Раніше повідомляли, найкрасивіша учасниця "Холостяка" Юлія Зайка зробила це під ялинкою-довелося працювати двома руками: "Слухайте серце..."

Як повідомляв Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова пропустила українців до трусиків, натякаючи на спекотні нічки: "якщо ви не готові...".

Знай.uа писав, Даша Квіткова зробила пластику на обличчі і здалася в пластирах після операції: "була ямка".