5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Однією з найцікавіших виявилася 27-річна Юлія, яка вдалася до рішення прийти в костюмі зайця на першу зустріч. Їй вдалося вразити "Холостяка" з 11 сезону і зараз вона поділилася, що звільнившись від задушливого костюма, їй пощастило побачити перед собою Заливако.

Зайка з "Холостяка", скріншот: Instagram
Зайка з "Холостяка", скріншот: Instagram

Зайка з "Холостяка", скріншот: Instagram
Зайка з "Холостяка", скріншот: Instagram

"Коли я нарешті звільнилася від задушливого костюма зайчика, я побачила перед собою неймовірно привабливого чоловіка. Попадання 10 з 10. Як же мені пощастило!😍 Настрій піднявся і я зовсім забула, що ще хвилину тому запарилася в костюмі кроля до напівсмерті 😝 ми відразу знайшли спільну мову. Було легко і дуже комфортно. Шкода, час обмежений і довелося повернутися на вечірку поїдати канапешки і намагатися непомітно спати😅", - написала вона в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вона, як і всі інші дівчата, отримала троянду того вечора. І так почалася "їх" історія. Однак Юлія вирішила поцікавитися у новоспечених шанувальників - що було далі.

"Щось мені підказує, що я знаю, хто переможе😍 дуже гармонійна пара! І ви дуже красива!❤ ️", "Ой, це моя любов, ця зайка прям в серці💓", "Дуже мила дівчина) мій фаворит)", "Класно виглядайте разом❤️", "Ви моя фаворитка❤️😍, така щира, справжня, і дуууже красива! Хто як не ви підкорив серце холостяка!🔥", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Зайка Юля з "Холостяк-11" після "стриптизу" перед Заливако висловилася про свою дірочку: "Позбавили"

Як повідомляв "Знай.ua", Зайка Юля з "Холостяк-11" пояснила, чому натягнула костюм на першу зустріч: "Дати Міші"

Знай.ua писав, у "Холостяка-11" Заливако хочуть вкрасти зайчика Юлю: бізнесмен стоїть і нічого не робить