Телеглядачам показали вже два випуски "МастерШеф. Битва сезонів", куди повернулися багато улюбленців публіки, щоб знову довести, що вони гідні звання кращого.

На офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з'являється багато фото і відео, пов'язаних з проектом. Повідомляється, що в першому випуску учасники пов'язали багато оригінальних тандемів. Наприклад, Владислав Міцкевич, якого запам'ятали по двох сезонах ("МастерШеф-8", "МастерШеф. Професіонали-2"), висловлює величезну вірність і підтримку Паві.

Фото зі сторінки "МастерШеф" в Instagram
Фото зі сторінки "МастерШеф" в Instagram

Але крім цього - вони завжди готові підняти настрій своїми яскравими коментарями.

"Я став з Вадею Павою (Вадим Бжезинський). Це мій братик, це моя кровинушка, це мій господар. Каже: "Можеш мене записати господарем на телефоні?". Ми з ним записали TikTok один - баба Владя і господар", - розповідає Міцкевич.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Однак його тато гумор не оцінив, бо, коли хлопець приїхав додому, батько запитав-Що це за господар.

Скрін, Instagram "МастерШеф"
Скрін, Instagram "МастерШеф"

"Буде дуже тупо, якщо Пава покине через хворобу. Єдиний представник всемилюбимого 7-ого сезону", "Пава буде до кінця. Ектор недавно сторіс виставляв зі зйомок", "Без Пави немає сенсу дивитися, в цьому хлопцеві є все! і талант, і харизма, і зовнішність🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("МастерШеф. Битва сезонів")
Коментарі, скріншот: Instagram ("МастерШеф. Битва сезонів")

Нагадаємо, стало відомо, хто з учасників покинув "МастерШеф. Битва сезонів" у другому випуску: "Це перебір"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Мартиновська з "МастерШеф. Битва сезонів" похвалилася знімком в обіймах молодого красеня: "По секрету поділюся"

Знай.ua писав, Ектор Хіменес-Браво випадково "злив" таємниці "МастерШеф. Битва сезонів": Потап і перший раз для Ярославського