Американець українського походження Олесь і його дівчина-американка послухали українську музику і подивилися українські кліпи. Їхню реакцію на побачене і почуте показала відома блогерка Ніна-Україна, професор фінансів в університеті США, у відео, опублікованому на You Тube.

Серед того, що запропонувала жінка до перегляду, кліпи: Go_a (Го_а) – «Соловей» (Solovey) - Ukraine Eurovision 2020, Артема Пивоварова та Ярмака (Artem Pivovarov) – «Минають дні, минають ночі», ДахаБраха (DakhaBraha) – «Янки» (Yanky), NAVKA – «Засвіт встали козаченьки», Олександра Пономарьова (Ponomaryov) – «Заспіваймо пісню за Україну».

«Герої цього відео дуже цікаві й самобутні - американець українського походження Олесь та його дівчина американка Лаурен. Історія Олеся подібна до багатьох інших українських мігрантів у XX ст: його бабуся народилася і виросла в Україні, а вже його батьки і він сам уродженець Америки, проте з палким українським серцем і позицією. Олесь до шести років розмовляв виключно українською мовою, завдяки батькам, які максимально намагалися створити для хлопчика українське середовище через культуру, навчальні предмети, побут і дозвілля», - розповіла авторка відео.

Go_A, фото: Eurovision TV
Go_A, фото: Eurovision TV

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона додала, що паралельно з музичними реакціями на українські пісні у відео вони встигли обговорити глибокі і цікаві теми: про швидкоплинність і сенс життя, права людини на безпеку і свободу, порівняння українського й американського менталітетів, сенси творів Тараса Шевченка та багато іншого.

За словами Олеся, йому сподобалися Go_a, NAVKA, Артем Пивоваров та Ярмак. Його дівчина відзначила «Минають дні, минають ночі» та «Заспіваймо пісню за Україну» Олександра Пономарьова.

Нагадаємо, Ірина Білик навіть вдома ховає своє обличчя - укладає волосся і наносить тонни макіяжу: "Я не одна така?".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров і Олександр Пономарьов не дали занудьгувати Ірині Білик на Різдво: затиснули з двох сторін

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик з гіркотою розповіла, що у неї "відібрав" цей рік: "Довелося розпрощатися..."