Виконавець ролі Людини-павука Том Голланд та його партнерка по фільму акторка Зендея зустрічалися із принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл. Зустріч була таємною, запевняє видання Daily Mail.

Як повідомляють у виданні, зустрітися запропонували самі герцог та герцогиня Сассекські. Джерело інформації стверджує, що є старим другом принца Гаррі і зустріч з акторами дійсно мала місце. За словами інформатора, зірки «Людини-павука» були збентежені і здивовані отриманим запрошенням.

Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube
Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube

Річ у тім, що Том Голланд жодного разу в своєму житті не спілкувався із Гаррі й не знайомий із ним. Тому актор здивувався, чого могли хотіти Меган Маркл і Гаррі.

Однак вони все-таки зустрілися. Що саме спонукало герцога та герцогиню Сассекських до такого спілкування, проте припускають, що причиною могли стати плани колишніх представників британської королівської родини переконати зірок взяти участь в одному зі їхніх медіа-проектів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Том Холланд і Зендея
Том Холланд і Зендея

Нещодавно стало відомо, що аудіогігант Spotify візьметься за виробництво проекту Меган і Гаррі. Ще минулого року вони оголосили про запуск свого подкасту, але наразі спромоглися випустити тільки однин випуск шоу. Якщо б їм вдасться залучити до проекту відомих і популярних зірок шоубізнесу, це привернуло б до них більше уваги.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл та принц Гаррі оскандалилися через невиконані контракти зі Spotify та Netflix: "Повинні були регулярно…"

Як повідомляв портал "Знай.ua", факти з біографії королеви Англії Єлізавети І ставлять під сумнів, чи була вона жінкою.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі нагадали перші виходи у світ принца Гаррі та ще на той момент його нареченої Меган Маркл.