Телеведучий Володимир Остапчук без молодої дружини Христини відправився на каток в канадському Торонто. Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

На знімку Остапчук в куртці, шапці і з брекетами на зубах позує на тлі величезного напису «Торонто».

"Hello from СА", - підписав він свій знімок.

Його публікація не залишилася непоміченою.

Скрін, Instagram Остапчук
Скрін, Instagram Остапчук

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зараз ЗМІ ніпишуть: Остапчук залишив дружину і поїхав до Канади.... Ех, а мене попереджали, що поматросить і кине», - з гумором написала під знімком дружина Остапчука.

"Ага, від тебе втечеш", - відповів на це сам ведучий.

Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram

"Після скількох років?", - цікавляться в коментарях.

"Якраз перед пандемією поїхав і все, то кордони закрили, то щеплення треба, то весілля у нас», - пояснив те, що відбувається Остапчук.

"Далеко ти забрався", "Говорить і показує Торонто...», «Хвастаешся???", "Поїхав подавати на спонсорство?", "Торонто улюблене місто", "Остапчук - червоний ніс. Замерз? Судячи з фото, сонечко гріє", - додають коментатори під знімком.

Нагадаємо, Павло Зібров полоскотав своїми моторними вусиками Ольгу Сумську, навіть Юрія Нікітіна не посоромився: "отримав масу задоволення"

Як повідомляв " Знай.ua", Ольга Сумська в компанії молоденьких блогерів згадала часи палкої Роксолани: "Любов і..."

Знай.ua писав, нахаба схопив Машу Єфросиніну за п'яту точку, але тут же був повалений її чоловіком: один проти 12-ти