Емілі Ратаковскі похвалилася зворушливими фотографіями з сином. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна американська модель Емілі Ратаковскі любить радувати фоловерів всілякими гарячими знімками з різних фотосесій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 27 мільйонів осіб.

Навесні дівчина народила первістка для кіноактора Себастьяна Беар-Маккларда, з цієї причини не могла брати участь у своїй роботі. Дитину вона назвала на честь свого батька. Часто вона розчулює шанувальників фотографіями з ним.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

30 січня дівчина опублікувала серію фотографій із зимової прогулянки зі своїм сином. Маленький Себастьян одягнений в комбінезон і Червону шапочку.

Фолловери засипали фотографії з жінкою різними коментарями.

" тобі не холодно без штанів?!?😥 "; "Чому у дитини вуха погано закриті?"; "Красиві фото"; "Справедливо"; "Російський стиль"; " це Росія?"; "Маленький Сніговий ангел хитрий чоловічок 😍", - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що ЕМілі Ратаковскі без ліфчика в зухвалій позі показала"тріщину". Відома американська модель, молода зірка Емілі Ратаковскі повернулася в соціальну мережу, щоб нагадати про себе. Вона здалася в розкішному образі, чим заворожила своїм шанувальників.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Емілі Ратаковскі заговорила про насильство.

Крім цього, портал Знай.иа повідомляв, що Влада Седан знайшла "тріщину" в почуттях Олександра Зінченка. Дружина футболіста, який зараз виступає в АПЛ за "Манчестер Сіті", розговорилася перед камерою і зізналася, що чоловік зовсім не хоче йти з нею на контакт в одній дуже важливій для неї темі.