Дружина футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає в АПЛ за "Манчестер Сіті", розговорилася перед камерою і зізналася, що чоловік зовсім не хоче йти з нею на контакт в одній дуже важливій для неї темі.

Українська журналістка Влада Седан розповіла, що її коханий "дуже любить її фотографувати". Спочатку вона почала з казкових слів, нібито спортсмен дійсно хоче це робити, навіть пропонує їй за планами влаштувати невелику фотосесію та інше. Однак і виявилося, що все це не відповідає правді.

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

"Він мене взагалі не фотографує! Я шукаю когось, щоб сфотографувати мене. У мене вже Няня навчилася фотографувати. Вже скоро Мія і Луї будуть мене фотографувати. Це взагалі не про нього, ця тема табу в нашій родині. Він мене не фотографує! І його умовити, щоб він з нами сфотографувався, це теж - два дні потрібно готуватися", - заявляє Влада Седан.

Інтерв'юер за камерою сказав, що Олександр навпаки здається людиною медійною, якій подобається Популярність, фотосесії, зйомки на Youtube.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото зі сторінки Олександра Зінченка
Фото зі сторінки Олександра Зінченка

"Це найскладніше взагалі, що для мене є. Це сфотографувати Владу Седан. Це нереально складне завдання, я тобі серйозно кажу. Тому що, не буває так, що я її сфотографую, раз 5-10 клацну і ми пішли далі... не буває", - зазначив Зінченко.

@zbirna_ukraine_football

Все, Зіна покинув чат 😅😂#зінченко#саша#влада#інтервю#профото#зінапокинувчат#найкращі

♬ оригінальний звук - zbirna_ukraine_football

Нагадаємо, дружина Олександра Зінченка Влада Седан зворушила ніжністю з донькою: "Двоє чарівних янголят"

Як повідомляв "Знай.ua", Влада Седан розповіла про можливе поповнення в родині через пару місяців після пологів: "Одним ударом двох зайців"

Знай.ua писав, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав найкращий подарунок на 25-річчя: про це мріє кожен