Режисер Віктор Мережко помер у вісімдесят п'ять років. Про це повідомляє портал Lenta.ru з посиланням на Союз кінематографістів Росії.

Причина загибелі відомого радянського актора і режисера невідома. Мережко-автор сценарію таких фільмів, як" трясовина"," Вас чекає громадянка Никанорова"," йдучи — йди"," рідня"," Польоти уві сні і наяву"," самотня жінка бажає познайомитися "і" Курочка-ряба", а також серіалів"провінціали".

Пік його кар'єри стався в 1987 році, коли він отримав Державну премію СРСР за сценарій до фільму "уві сні і наяву". У 2014 році він отримав Народного артиста Російської Федерації.

Віктор Мережко також сценарист ряду мультфільмів. Йдеться про" Василини Прекрасної","Премудром Пескаре" і багатьох інших. Як режисер чоловік працював над проектом "Сонька - Золота Ручка", а також телефільмом "новорічні чоловіки".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Віктор Павлік засумував після смерті боксера Вірчіса-друзі "пішли" і залишили за собою боль. Спортсмен володів інтерконтинентальними титулами (IBF, WBO) у суперважкій вазі. 17 з 20 перших поєдинків він завершив достроково - всього 26 перемог, дві поразки. Одне з них у відборі за титул у 2008 році. Але ж він міг битися з Віталієм Кличком.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Крім цього, ми повідомляли, що удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.